21. October 2021

Gästbloggare Johanna Hector: Känslan av helhet

Gästbloggare Johanna Hector: Känslan av helhet

”Our goal in life is not to become perfect: our goal is to become whole.”

Yogans fysiska övningar, andningstekniker och meditationsmetoder är alla en del av en väg, som leder till den andra definitionen av yoga som ”ett sätt att leva i världen”. När yoga utövas tillsammans med de yogiska principerna att icke skada, belåtenhet och nyfikenhet, kommer ditt utövande att expandera bortom dina egna behov och begär. Det är den djupare meningen med yoga och det handlar om att släppa på vårt strama individuella perspektiv och öppna upp till det större, universala medvetandet som förenar oss alla.

Vi närmar oss slutet på mina blogginlägg med detta tema och jag hoppas att du börjar bli sugen på att skapa en daglig yogapraktik. Du kanske redan undervisar eller börjar bli sugen på att dela med dig av din praktisering och bjuda in några vänner till mattan. Oavsett vem du gör det för i slutändan är det otroligt viktigt att du alltid återvänder till din egen praktisering och fyller din egen bägare. Det är underbart att gå på klasser och bli guidad av andra lärare men det är faktiskt något helt magiskt med att sätta sin egen intention, skräddarsy sin egen praktisering och kunna göra det med gott självförtroende. 

I våra Global Yoga online kurser lär du dig att skapa egna intelligenta och säkra klasser. Det är inte en slump om du klarar av en armbalans eller känner dig harmonisk efter ett pass. Det är för att klassen var intelligent strukturerad och balanserad. Vi dyker också djupare i hur du fulländar yoga praktiseringen med filosofi och energi.

Oavsett var vi ses så önskar jag dig kraft och lekfullhet genom detta liv, och kom ihåg, detta är ingen generalrepetition så lev ditt liv fullt ut!

Varma Kramar // Johanna