Tenna Shield Jacket

Jackan är helt vattentät med ett vattenpelartryck på 10 000 mm. 3-lagersmaterialet ger en otrolig andningsbarhet på 10 000 g/m²/24h. Djupa öppningar i ryggen främjar andningsbarheten utan att släppa igenom vatten. 2-vägs dragkedja så du kan öppna jackan underifrån om du vill ha extra ventilation.

Shoppa nu

10k/10k Waterproof

Breathable

Windproof

Shop the look

Shop the look

Shop the look

Utforska kollektionen och hitta allt du behöver för din höst- och vinterträning.

Camille Puffer Vest

Västen är vattenavvisande. Camille Puffer Vest har en DWR-ytbehandling som gör att vattnet rinner av västen utan att tränga genom. Invändiga snoddar som kan dras åt för att framhäva silhuetten. Fickor i sidorna. Reflekterande logotyp för ökad synlighet. Dubbel dragkedja, så att du till exempel kan cykla i den.

Shoppa nu

Water repellant

Windbreaker

Insulated

Shop the look

Shop the look

"Det är den mest funktionella kollektionen vi någonsin har designat. Vi har tänkt på varje liten detalj för att få till det absolut bästa resultatet" Mette Merrild, Produktansvarig

Lucca Padded Vest

Västen är vattenavvisande. Lucca Padded Vest har en DWR-ytbehandling som gör att vattnet rinner av västen utan att tränga genom. Fickor med dragkedja på båda sidorna. Reflekterande detaljer för ökad synlighet. Resår i nederkanten för en bra passform. Quiltat foder med stoppning.

Water repellant

Windbreaker

Breathable