Returer

Vi har gjort det enkelt och gratis för dig

Det är gratis att returnera hos EYDA, och du har 30 dagars fullständig returrätt från det datum du fick din beställning. 

Alla returvaror måste registreras på vår returportal på eyda.se/returns, och en returetikett skapas och skickas till din e-postadress. Du ska använda ditt beställningsnummer och din e-postadress.

Hur du returnerar dina oanvända varor

Vi erbjuder inte byte. Vi rekommenderar att du helt enkelt beställer nya färger/storlekar på webbplatsen, och skickar tillbaka de andra produkterna till oss via returportalen på eyda.se/returns.

Om du vill skicka tillbaka varor måste det göras senast 30 dagar efter att du har tagit emot varorna. Det är viktigt att varan är oanvänd och har samma skick som när du fick den, och skickas tillbaka i förpackningen som den kom i. Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalning om varan inte uppfyller detta kriterium.

En retur tar vanligtvis 7-10 arbetsdagar, och du kommer att få ett e-postmeddelande med retur- och återbetalningsbekräftelse när din retur är klar och bearbetad.

Vår adress är:
Eyda ApS
Sandagervej 10 
7400 Herning

Reklamationer

Alla klagomål skickas till hello@eyda.com. När du kontaktar oss ska du ange ditt beställningsnummer och bifoga bilder på varan. Då ser vi till att snabbt hitta den bästa lösningen för dig.